NIEUWS

Young Art Festival
21 & 22 juli 2017
Park Westerhout Beverwijk

And last but not least…

2-07-2016


We zijn al begonnen met het aankondigen van eerste de DJ-namen, maar hierbij de laatste drie bands van de muzikale line-up van Young Art Festival 2016.
 
Ann White
In your face, impulsief en een beetje stout. Een mix van elektronische popsongs, sterke grooves en kleurrijke hooks.
Ann White is een Amsterdamse band, opgezet rond muzikante Wieteke Wijte. Ze zijn beïnvloed door o.a. muziek van Björk tot Beyonce, van Kimbra tot Little Dragon. 
 Ongeveer een jaar geleden begon het avontuur. Wieteke begon met schrijven. En schrijven. En schrijven.
‘’We vinden het samen met de band belangrijk, dat de nummers spannend en verassend zijn. We willen dat het publiek vermaakt wordt en zich op zijn gemak voelt. Een goede energie en heel veel liefde is alles wat nodig is voor een volmaakte avond.”

 

LaGarçon
LaGarçon is een Amsterdamse muzikale bende onder de leiding van flamboyante frontman Bart Rijnink. De band, bestaande uit ervaren creatievelingen, maken indruk met bijzonder originele teksten op een funky Beat. LaGarçon noemt hun eigen Sound nouveausoul en gaat van eigengereide Popmuziek naar P-funk en van Zappaanse jazz naar R&B, waarbij ze alles beroeren wat ertussen in ligt.

 

Phoam
Waar 5 dromers uit verschillende gehuchten uit Noord Holland een toevluchtsoord zochten, ontstond Phoam. Dit paradijs in de vorm van een band is de creatieve uitlaatklep voor deze jongens in hun kleine dorpjes. De band is nu klaar om dit paradijs met de wereld te delen en hun dromerige indie rock klanken aan het grotere publiek te laten horen.