NIEUWS

Young Art Festival
21 & 22 juli 2017
Park Westerhout Beverwijk

Westerhout als jungle

6-07-2016


Er beweegt iets tussen de bomen. Wie zich veilig waande in Park Westerhout, heeft een grote vergissing gemaakt. Wie zijn instincten volgt, kan ongedeerd blijven, maar blijf opletten. Tegelijkertijd moet je wel heel onaandachtig zijn om die rare, gekleurde, takloze boom te missen. Boom? Of is het misschien een totempaal? En wat zijn die knallen? Wordt er gestroopt op de lokale fauna? Ben je zelf de lokale fauna? Wat is er aan de hand?!

Elk Young Art Festival kan je volop genieten van performances en kunst in Park Westerhout. Dit jaar zijn daarvoor onder andere LdR visuals​ en Great Balls on Fire​ aanwezig. Wat zij gaan doen, lichten we niet verder toe dan hierboven en in hun bio’s staat, maar een gewaarschuwd mens, telt voor twee…