NIEUWS

Young Art Festival
21 & 22 juli 2017
Park Westerhout Beverwijk

Onkruid, verf, en een bus.

9-07-2016


Young Art zou Young Art niet zijn, als we niet zouden proberen om heel Park Westerhout helemaal vol te stoppen met kunst van allerhande disciplines en interpretaties. Om een beetje een indicatie te geven wat er straks te zien valt, hier een paar highlights, maar kunst komt natuurlijk altijd het beste uit de verf als je het met je eigen ogen bekijkt.

Over verf gesproken, aan de rand van het bos vind je straks een leeg museum. Leeg? Ja leeg. Een serie belangrijk uitziende mannen (in pak!) staat er een beetje naar te kijken, en besluit actie te ondernemen. Hoe zij de “Gallery” vullen, kan je alleen maar achterkomen door langs te gaan, want de heren van Spatzuiver nemen het kale museum live onder handen op de festivaldagen.

Verder het bos in, word je zachtjes, maar daarom niet minder duidelijk, overspoeld met zinnen. Het Geschreven Onkruid zet je eens goed aan het denken of het nou wel nodig is, om altijd maar te wieden en te controleren. Soms zijn de dingen het mooist, als je ze gewoon hun gang laat gaan…

Genoeg gekeken, en zin om iets te doen? Dit jaar komt er voor het eerst een Escape Room naar Young Art Festival, en wel een op wielen! Wil je nu al de boel te slim af zijn, en straks een rij vermijden? Dan kan je alvast een plek reserveren. Hoe doe je dat? En wat moet je nog meer weten?

  • Om te reserveren stuur je een mailtje naar Outstanding Events: info@outstandingevents.nl onder vermelding van YAF16
  • Reserveer je met minimaal 4 personen tegelijk? Dan krijg je korting, en kost de Escape Room 3 i.p.v.┬ávan 4 muntjes per persoon.
  • 1 spel duurt ongeveer 40 minuten
  • Er kunnen maximaal 5 mensen tegelijk meedoen.

Meer weten over de kunstprogrammering? Bekijk hier alle kunst die naar YAF16 komt dit jaar.