NIEUWS

Young Art Festival
21 & 22 juli 2017
Park Westerhout Beverwijk

Kunst populair op YAF16

15-07-2016


De Art-trail op Young Art is elk jaar een enorme verassing. Maar dit jaar ook nog is enorm populair. De Boomtrainer, Eerste indrukken to go en de bosdichter. Festivalbezoekers staan in de rij om een eerste indruk te krijgen, een gedicht of om te trappen op de boomtrainer.

Verder nog knuffelen met onze knuffelboom (All you need is Loof), wedstrijden houden met Bestival. Er valt genoeg te beleven en te doen!

Hoe werkt zo’n eerste indruk dan? Je krijgt op een briefje wat je ziet, wat heeft dat voor impact op je karakter en als laatst mag je feedback geven of het klopt. Klopt het bij jou? Heerst de mensenkennis op Young Art of de oppervlakkigheid? Check het uit en kijk hoe jij ingeschat wordt.