PROGRAMMA 2017


Meer weten?

Zaterdag 22 juli 2017
14:00 - 15:44
DJ Area

Rocktailtwinz

De Rocktailtwinz mogen zaterdag als eerste het stof uit de woofers blazen in de Heksenkring! PumPum Ed & Tony Punaani gaan de groeven van hun platencollectie weer eens flink uitdiepen. PumPum, van huis uit een gevierd house DJ en Tony Punaani, een befaamd midgetgolfer, vonden elkaar een paar decennia geleden. Ze klikten op muzikaal gebied en in een feestelijke omgeving met waarschijnlijk een pilsje of wat, een platenspeler en een collectie plaatjes werd hun idee geboren.

Totaal verschillende werelden, maar één ding hadden ze gemeen (behalve dat ze vet rare namen hebben): de volle overtuiging dat je de muziek moet voelen! Het moet eigenlijk altijd rocken! Of het nu hiphop, reggae, funk, dub, ska, dancehall, drum and bass, dubstep, steppers, soul of een andere muziekstijl is! De knietjes moeten omhoog, de hoofdjes mogen knikken, de danspasjes kunnen uit de kast!

Gefundeerd op de Jamaicaanse Soundsystems en de oldschool block party’s zullen ze o.a. met bovenstaande ingrediënten een fijne muzikale cocktail in elkaar flansen vol overgave en passie. Shaken not stirred! Dus kom gezellig naar de DJ area op zaterdagmiddag en laat jouw festival op de juiste manier beginnen bij de: Rocktailtwinz!

Terug naar programma