PROGRAMMA 2017


Meer weten?

Kunsdt: Infobalie 3.0

Wie kijkt er niet tegenop, frontaal midden op je prachtige versierde festival, de verplichte infobalie. Saai, lelijk, niet spannend, erg on-sexy, kortom, gewoon informatief...

"Dat kan beter!" dachten de makers bij #kunsdt en ze schraapten hun creativiteit en technologie bij elkaar. #Kunsdt creëerde een driedimensionale infobalie. Stel de rechter- én linkerhersenhelft van je organisatie gerust, met wat ruimte voor: ja, gegevens, maar nog heel veel meer... Voor: JA, glamour! Het mes van de infobalie 3.0 snijdt aan wel vier kanten, met een wand voor informatie, een wand voor het (persoonlijke) programma, een vraagbaak en een podiumwand. Als een wervelwind wisselen deze wanden elkaar af, net als het (zwoele!) personeel in de balie. Menig student kan beamen dat informatief en interessant nog nooit zo dicht bij elkaar lagen, en laat dat nou precies de doelgroep zijn van eigenlijk elk festival in Nederland. Kortom, de infobalie: Ontzettend 3D, fotogeniek vanuit alle vier de hoeken en gevuld met feitjes waarvan je niet eens wist dat je ze moest weten.

(Disclaimer: De infobalie 3.0 is niet verantwoordelijk voor verwarring, oververhitting, of wagenziekte bij zowel het personeel als de gebruikers.)

Terug naar programma