PROGRAMMA 2017


Meer weten?

Zaterdag 22 juli 2017
15:00 - 15:45
Young Art Stage

Marten Fisher

Hij werd in één klap bekend met zijn succesvolle singles ‘Solstice’, 'Crazy' en 'Kingstreet' en nu is het tijd voor een nieuwe release. Nederlands singer- songwriter Marten Fisher brengt zijn debuutalbum 'Black Trees' uit. Verwacht een mix van dansbare elektronische beats en het geluid van de 70’s en 80’s. Gerard Ekdom, Leo Blokhuis en zelfs Coldplay zijn fan, en wij ook! ‘Drie goeie singles op rij’ - Gerard Ekdom NPO Radio 2. ‘Veelbelovende sound’ - Leo Blokhuis. ‘Marten Fisher tilt strandmuziek naar een hoger niveau’ - 3voor12 Gelderland.

Marten Fisher is geen nieuwkomer in de muziek. Jaren geleden had hij al een carrière als dj/producer, gevolgd door het schrijven en produceren van zijn eerste echte song ‘Boulevard’. Uit het niets werd de track opgepikt en gesupport door wereldband COLDPLAY. Marten komt hierna in contact met Bas Kennis van BLØF en samen maken ze ‘Solstice’ en 'Crazy' waarmee Marten 3FM Serious Talent wordt en de titel voor beste ‘Nieuwe Naam’ krijgt op NPO Radio 2. Ondertussen touren Marten en zijn band langs talloze podia in het land, inclusief deelname aan de Popronde.

En nu is er dan het langverwachte debuutalbum van Marten Fisher getiteld 'Black Trees'! De prachtplaat is gemaakt in samenwerking met Bas Kennis en is de ultieme verzameling songs die de singer-songwriter karakteriseren. Het zijn stuk voor stuk warme nummers die balanceren tussen feelgood en melancholie, de sfeer ademend van kwaliteitspop uit de 70s en 80s. 'Black Trees' verschijnt officieel op 21 juni op vinyl, CD en alle download-en streamingdiensten.

Terug naar programma