PROGRAMMA 2017


Meer weten?

Zaterdag 22 juli 2017
16:15 - 17:00
Young Art Stage

Surf Aid-Kit

Surf Aid-Kit is the new surfing sensation from Amsterdam! Vijf muzikanten nemen je mee op een golf van muziek uit Californië. Beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows en Oosterse invloeden waar ze een afro-twist aan geven. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een unieke surf sound die je terugbrengt naar de waving sixties!

Sinds begin 2016 bestaat Surf Aid-Kit in zijn huidige vorm en het is een druk jaar geweest. In februari werd de eerste single en videoclip in eigen beheer gereleased: 'Cairo'. Het repertoire werd uitgebreid en er werd veel live-ervaring opgebouwd. Zo speelden ze in zalen als Paradiso, Bitterzoet, Winston Kingdom, Pacific Parc, Beachclub Timboektoe en 't Oude Pothuys in Utrecht. Ook 2017 is een mooi jaar voor het vijftal. Zo hebben ze optredens in de Pacific Parc, doen ze een Concerto Instore en staan ze op surffestival MadNes op Ameland. Ook touren ze deze zomer langs verschillende surfcamps in Zuid-Frankrijk. Eind maart bracht Surf Aid-Kit hun EP 'Matahari Kembali' uit.

Surf Aid-Kit bestaat uit Rouzy Portier op leadgitaar, Sem Egter van Wissekerke op basgitaar/vocals, Mika van Moorselaar op slaggitaar, Dirk Schonk drums en Valerie Lamers vocals.

Terug naar programma