PROGRAMMA 2017


Meer weten?

Vrijdag 21 juli 2017
16:45 - 17:30
YAKFA Cinema

Zaterdag 22 juli 2017
15:15 - 16:00
YAKFA Cinema

Zaterdag 22 juli 2017
19:15 - 20:30
YAKFA Cinema

YAKFA: Korte Films

Gips - Jeroen Houben

Eén dag voordat de familie Westhoff op vakantie gaat, breekt zoon Pelle (12) z’n arm. In de gipskamer raakt Pelle gebiologeerd door een leeftijdgenoot met een gipsarm die helemaal is onder getekend. Eenmaal op de camping in Frankrijk sluit de familie Westhoff moeiteloos vriendschappen, behalve Pelle die met een maagdelijk witte arm terug naar Nederland dreigt te keren.

 

Passage - Vincent Ponten

Als Rick wordt gebeld door Frank is de rangorde duidelijk. Rick voert uit wat Frank beveelt. Dit keer moet hij een zekere Jason uit de boksschool ophalen en naar een verlaten amfitheater brengen. Dan blijkt het de bedoeling te zijn dat Rick zijn hitman wordt. De intiem babbelende bokser - ook nog eens behept met historisch besef van de beladen plek - maakt het hem niet makkelijk. Maar hiërarchie schept verplichtingen. De verplichting wordt beloond.

 

Otto - Job, Joris en Marieke

Een vrouw die geen kinderen kan krijgen steelt het imaginaire vriendje van een klein meisje en houdt dit geheim voor haar man. Terwijl de vrouw van het leven geniet met haar imaginaire kindje, wordt de kloof tussen haar en haar man steeds groter. Wanneer het kleine meisje haar vriendje komt terug eisen, is het de kracht van de verbeelding die iedereen weer samen brengt.

 

 

Terug naar programma