INFO


De kaartverkoop start donderdag 16 maart om 10:00 uur!

 

Hoe kom ik aan kaartjes?

Festivaltickets koop je hier op onze website en bij Primera’s door het hele land.

Wat kost een kaartje?

Bij Young Art Festival wordt in de aanloop naar het evenement gebruik gemaakt van verschillende tarieven. Deze tarieven zijn te vinden op onze ticketpagina. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Wat voor soorten kaartjes zijn er?

  • Er zijn kaarten verkrijgbaar voor de enkele dagen, vrijdag 21 juli of zaterdag 22 juli.
  • Er is een passe-partout voor beide dagen verkrijgbaar. Deze passe-partout is goedkoper dan de gecombineerde prijs van een los vrijdagkaartje en een los zaterdagkaartje.
  • We hebben een beperkte hoeveelheid Early Bird-kaarten, deze zijn extra goedkoop. Zorg dat je op tijd je tickets besteld en profiteer van ons Early Bird-voordeel!
  • In de reguliere voorverkoop ben je alsnog goedkoper uit dan een ticket aan de deur. Donderdag 19 juli sluit de reguliere voorverkoop om 23:30 uur en gelden de deurprijzen ook online.
  • We hebben speciale, voordelige groepstickets voor 5 personen.
  • Voor kinderen onder de 14 jaar zijn er speciale kinderkaarten verkrijgbaar. Van de kinderkaarten is géén passe-partout verkrijgbaar, maar twee lossen kinder-dagkaarten zijn nog steeds goedkoper dan één reguliere passe-partout.
  • Kinderen onder de 6 mogen gratis het terrein op!

Met een groep naar Young art festival?

Dat kan extra voordelig! Er zijn groepstickets verkrijgbaar voor groepen van 5 vrienden. Deze tickets zijn voordeliger dan 5 keer een losse passe-partout. De groepstickets zijn niet verkrijgbaar aan de deur, bestel ze dus op tijd voordelig online in de Early Bird of reguliere voorverkoop!

Ik ben ziek/Ik kan toch niet komen, wat nu?

Het beste kan je je kaartje doorverkopen, bijvoorbeeld aan vrienden, familie, buren of kennissen. We raden aan om gebruik te maken van Ticketswap. We kunnen helaas niet aan terugname doen van kaartjes.