NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

PACESHIFTERS

24-04-2017


Er is een gloednieuw album van de drie gebroeders PACESHIFTERS getiteld Waiting to Derail. En dat betekent maar één ding: een tour. Waarbij ze ook hun driekoppige rockgezicht komen laten zien op Young Art Festival! Het motto is “Resurrecting the Alternative Rock of the 90s”: alternatieve gitaarrock gospel. Gebracht door Seb Dokman (gitaar/zang), Paul Dokman (bas/zang) en Jesper Albers (drums/zang).

In zes jaar tijd is het passievolle trio getransformeerd van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Het podium, dát is de natuurlijke habitat van deze bijzondere Nederlandse band. Het podium is waar ze thuishoren, en het podium krijgen ze! Waar stonden ze nog meer? Alles tussen obscure kraakpanden en grote festivals in, altijd met grote muzikaliteit. Denk aan Eurosonic Noorderslag, Pinkpop en de Zwarte Cross maar ook buiten onze landsgrenzen gaan ze er hard aan toe. Van Exit tot Rock for People, van Woodstock (Polen) en Groezrock tot SXSW. Hun missie: het publiek meesleuren en met een big smile achterlaten. PACESHIFTERS staan voor explosieve shows, power, energie en vooral heel veel plezier.

Het gloednieuwe album is opgenomen in de zomer van 2016 met producer Chris ‘ Frenchie’  Smith (o.a. Datsuns, Dandy Warhols). Waar denken we aan? Aan een stoofschotel van dopamine, endorfine, adrenaline en een mespuntje testosteron. Rauw… Catchy… Overdonderend en toegankelijk, verontrustend en toch rustgevend. Maar vooral: PASSIE!