NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

BLOKKENSCHEMA EN APP

3-07-2017


Mis niets tijdens Young Art Festival op 21 en 22 juli! Zowel het blokkenschema als de app zijn gelanceerd dus nu is het een kwestie van driftig over-pennen of gewoon lekker downloaden en zorgen dat je vooraan staat bij je favoriete artiesten!

Blokkenschema

Hoe laat komt Fresku? Op welke dag sluiten De Kraaien af? En wie zorgt er voor dikke beats op zaterdag? Bekijk alles in het blokkenschema. Twee dagen lang muziek, kunst, films, theater en food. In de aanloop naar het festival (bijna!) worden de laatste namen gereleased en de timetable compleet gemaakt. Alles op een rijtje, niets meer missen, print hem uit of schrijf hem over…

Young Art Festival-app

Of… maak gewoon gebruik van de app want daar staat het schema ook in… Zowel voor Android toestellen als iPhones te downloaden en hij is super nice! Vink jouw favorieten aan en je hebt direct een persoonlijke timetable, best wel handig. Uiteraard staat ook alle praktische festivalinfo er in en krijg je meldingen over de unieke programma items die niet vooraf zijn gecommuniceerd, mis ze niet!

OJA de app bevat een gave winactie: op het festival zijn dit jaar acht codes verstopt die je kan scannen met de app. IEDEREEN die ze alle acht vindt en scant, wint een ongelofelijke prijs. Wat dat is? Dat zeggen we niet, maar het is op te halen bij de Infobalie 3.0 van #Kunsdt.