NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

Duurzaam drankjes drinken

17-07-2017


Young Art Festival schenkt al een paar jaar in hardplastic bekers. Daarin smaakt je drankje een stuk lekkerder én het is duurzaam!

Hoe het werkt? Je betaalt een half muntje extra bij het eerste drankje, een waardevolle investering. Haal je een nieuw drankje, dan wissel je het glas in voor een schone variant met een verse inhoud, tot de avond op zijn einde loopt.

Nu heb je de volgende keuzes: neem het glas mee naar huis – leuk voor in de servieskast- lever hem in en krijg je investering weer terug, of doneer je glas! Gooi jij je glas in onze duurzame donatiebak; de Sustainabin? Dan steun je de organisatie om Young Art Festival nog duurzamer te maken. Elke euro die we besparen door de gedoneerde glazen, besteden we aan meer duurzaamheid!