NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

Ticket actie Freakshow Escape

17-07-2017


2017: Boek nu alvast je Freakshow Escape en je krijgt een gratis kaartje! De normale prijs is 2,5 munten pp. Je reserveert voor een bepaalde tijd, maximaal 4 personen per tijdslot.

Nu 4 tickets voor de prijs van 3!

Wees er snel bij, want op is op! Mail naar pam@youngartfestival.nl om te reserveren en voor meer informatie.

De escape room van Freakshow Escape is een ervaring waarin de bezoeker zelf de hoofdrol speelt. Als bezoeker ben je actief onderdeel van een wereld waar je wordt uitgedaagd om samen te werken, om je over te geven aan speelse verrassingen en tegelijkertijd af te reizen naar de diepste sferen van je brein. De mobiele escape room is enorm populair gebleken dankzij de theatrale elementen. Het is in de sfeer van een ouderwetse freakshow en er is net zoveel aandacht aan de buitenkant als aan de binnenkant besteedt, waardoor het zowel decor als entertainment is.

Bezoekers ervaring

De ervaring die Fenomena Logica biedt, begint al bij de eerste aanblik van het eigenaardige geheel. Als bezoeker word je benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan, hij promoot zijn freak circus en met name zijn grootste succes: de Bearded Lady. In plaats van een show, vertelt de Bearded Lady haar geheimzinnige verhaal en vraagt om hulp. De Bearded Lady verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op; lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?