NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

Meedoen met Young Art Studio

3-05-2018


Young Art Studio creëert een groots spektakel voor op het Young Art Festival, dat plaatsvindt op 20 en 21 juli op Park Westerhout Beverwijk. Dit jaar komen de deelnemers onder begeleiding en samen met professionals tot een multidisciplinair totaalproject. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Kom dan naar de pitch op 9 mei aanstaande!

Het 100-jarig bestaan van de Hoogovens staat dit jaar centraal bij Young Art Studio. De fabriek is voor velen een belangrijk element van het leven; of je er nu werkt of langs fietst naar een feestje, je de lucht geel ziet oplichten in de nacht of een bijzonder geluid de wijk over hoort vliegen. Het is een thema waar iedereen zijn eigen interpretaties aan kan toevoegen en vrij bij kan bewegen.

Het project krijgt de vorm van een uitgebreide parade, het Convoi genaamd. In dit Convoi smelten de disciplines dans, theater, fashion en grime, digikunst, muziek en beeldende kunst samen tot één geheel. Aan het einde van de avond brengt het Convoi het festival naar een knallend einde door een gezamenlijke performance.

Maak kennis en doe mee

Woensdag 9 mei stellen de hiervoor genoemde disciplines zich aan elkaar, en aan jou, voor tijdens een pitch. Op deze avond kunnen geïnteresseerden en eventuele deelnemers een keuze maken voor een discipline of zich simpelweg laten informeren en inspireren. De bijeenkomst start om 19.00 uur in de Broedmachine aan de Parallelweg 7 te Beverwijk.

Wil je zeker meedoen aan het Studio-project tijdens Young Art Festival? Aanmelden kan vanaf nu via het menu-item ‘meedoen’. Voor de informatieavond op 9 mei is geen aanmelding vereist en mag iedereen aansluiten!