NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

Regionale trots: NEMSIS

9-05-2018


De vijfde naam die we mogen verwelkomen op Young Art Festival 2018 is NEMSIS! Dé grote winnaar van de Rob Acda Award en zeker een band die je de komende tijd in de gaten moet houden.

Ze sleepten alle prijzen in de wacht bij de Rob Acda Award 2017/2018 en openden op 5 mei de mainstage van bevrijdingspop Haarlem! Daarnaast brengen ze begin mei ook nog eens een dubbele singel uit. NEMSIS timmert lekker aan de weg met hun dynamische Indie Rock. De jonge, vijfkoppige band heeft een echte early 90’s rocksound met psychedelische invloeden en daarmee een heerlijk eigen geluid. Typerend door de heldere vocalen, harde rake riffs en vloeiende melodieën, en dat allemaal van Haarlemse bodem! Ze lieten zich inspireren door bands als Wolf Alice en Black Honey.

“Wát een frontvrouw plus strot en wát een dynamiek. Deze jonge band heeft echt een eigen smoel’’ – jury van Rob Acda Award Haarlem.