NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

Eet je een hapje mee?

27-06-2018


Al dat dansen, ronddwalen en genieten maakt hongerig… Gelukkig hebben we ook daaraan gedacht en staat het terrein van Young Art Festival vol met fantastische foodtrucks. Weet jij al wat je gaat bestellen? Of natuurlijk overal een hapje meepikken… Eet smakelijk!

Cantina Latei

Voor de vaste bezoeker is Cantina Latei niet meer weg te denken van het festival! All the way vanaf de thuisbasis op de Zeedijk in Amsterdam komt Latei naar Beverwijk gerold om festivalbezoekers te verblijden met heerlijke happen. Vanuit de rode cantina’s serveren ze goeie koffie en thee met wat zoets, Sangria en uiteraard komen er, voor de hartige trek, verse pizza’s uit de hout gestookte oven.

De Piepermobiel

Zoals de naam al aangeeft, haal je autentieke piepers bij deze enorme, mobiele aardappel… De Piepermobiel ziet er uit als een grote aardappel en ruikt naar een grote aardappel. De prachtige wagen is ontworpen door Sander Grooten en volledig met houten latten beslagen. De Piepermobiel is onderdeel van het “Vlaamse friethuis van Gogh” en reist heel het land door om mensen blij te maken met verse authentieke frieten.

Full Blast BBQ

Vorig jaar maakte Full Blast BBQ zijn vurige entree bij ons op het festival en dit jaar zijn ze weer van de partij! Op een trailer gehuld in de geurige rook van knisperend hout en geroosterd vlees staan de leden producten van top kwaliteit te bereiden. Voor een heerlijke burger of broodje pulled pork zit je hier goed. Het hele proces is een bezienswaardige beleving, waar je gerust een ogenblik de tijd voor kan nemen.

  

Holy Crepe

De kleine blauwe kar tussen al het groen van park Westerhout… Je kunt hem niet missen! Omringt door een zoete, welbekende geur die instant zorgt voor lekkere trek… “Holy crepe”  is je eerste gedachte als je de lucht opsnuift! Wacht maar tot je de prachtig opgemaakte crêpes ziet… Van de klassieker met suiker tot kleine kunstwerken van zoetigheid.

Magneet

Zo’n 100 jaar geleden bracht Gertje zijn waren aan de man op zijn fiets, handelend onder de naam MAGNEET. Een eeuw later doet Magneet nog steeds haar ronde, een beetje meegegaan met de tijd maar nog hetzelfde concept. Magneet wordt inmiddels niet meer gerund door Gertje, maar door zijn kleindochter Sjacoline en vriendin Manuela. De lappen stof hebben plaats gemaakt voor de heerlijkste wraps, salades en nacho’s.

Roast Beans

Vanuit hun charmante oldimer Renault Estafette verkopen Patrick en Patricia Hofland een heerlijk geurende koffie gemaakt van biologische bonen. Sinds september 2017 is Roast Beans ook te vinden op de Breestraat hier in Beverwijk! Naast goeie koffie zullen ze ook kleine lekkernijen aanbieden. Voor wie ze nog niet kent, loop langs en verwarm je hart met het zwarte goud.

The 5 Boroughs

Vers van de pers rolt deze wagen uit Purmerend de wereld in, met aan het roer Joop Glandorf. Deze jonge ondernemer is geboren en getogen boven het speciaalbier-cafe van zijn ouders en het horeca vak is hem met de paplepel ingegoten. Hij neemt nu het heft in eigen handen met zijn mooie rollende keuken. Verse salades die ter plekke worden samengesteld en overheerlijke broodjes kalfs-ribeye of zijn huisgemaakte falafel.