NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

MUNT – GLAS – RECYCLE

10-07-2018


Bij Young Art Festival doen we er zo veel mogelijk aan om een duurzaam evenement te produceren en Park Westerhout zo netjes mogelijk te houden. Dit betekent: geen wegwerpglazen en afvalbakken vol plastic, maar een ‘eigen glas’! Dit jaar hanteren we een andere wijze dan vorig jaar qua betaling voor een plastic drinkbeker.

Bij binnenkomst ontvang je een speciale, groene #YAF18 glasmunt, hiermee krijg je een eerste glas bij de bar. Bewaar je beker steeds en wissel deze bij je volgende bestelling weer in voor een verse. Wil je je glas even kwijt? Lever hem dan in bij de bar en je krijgt er eenzelfde groene munt voor terug. Ben je per ongeluk een beker verloren? Dan betaal je een half muntje voor een nieuwe!

Ga je naar huis vrijdag of zaterdag (en kom je niet meer terug)? Doneer dan jouw glas bij de bar of het speciale donatiepunt, je krijgt dit keer geen munt of geld terug. Je kunt jouw beker natuurlijk ook mee naar huis nemen als aandenken. De groene glasmunten recyclen we in samenwerking met Van der Eng BV!