NIEUWS

Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk

De YAF18 app

17-07-2018


Heb jij hem al gedownload? Nee? Doe dat dan even! Of had je de app vorig jaar al, update hem dan vandaag nog, want hij is super handig! En haast onmisbaar, als je niets wilt missen tenminste…

De Young Art Festival app vervangt dit jaar namelijk het papieren programmaboekje (minder afval = beter). Zowel het blokkenschema als de plattegrond raadpleeg je lekker via je smartphone. Stel je eigen time table samen door artiesten als favoriet te markeren met het sterretje, waar sta jij vooraan? En mocht je telefoon nou bijna leeg zijn, geen probleem, laad hem op in de Stroomboom!

Naast de broodnodige informatie en het laatste nieuws kun je de app ook gebruiken voor de speciale YAF18 Audiotour. Dus haal die kekke koptelefoon bij de balie, plug hem in en scan de QR codes met de app. Zo kom jij alles te weten over het park, festival en alle kunstobjecten!

Hier download je de app voor iOS apparaten en hier voor Android toestellen.