PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Zaterdag 21 juli 2018
20:00 - 20:59
DJ Area

Betonkust

Betonkust is een van de meest opwindende nieuwkomers in de laatste golf van dystopische dansproducenten afkomstig van de westkust.

Nader bekeken bevindt hij zich in een terecht vergeten gebied van de lage landen. Zijn geluid is gebaseerd op een breed scala aan hyper-energieke muziek, zoals nieuwe beat, rave en Detroit Vibed Electro van artiesten zoals Unit Moebius, Electronome en I-F. We beleven de early 90's all over!

Terwijl melancholie en dromerige uitvoeringen altijd een hoeksteen zijn tijdens zijn uitvoeringen, vinden er uitbarstingen plaats met een welkom verrassingselement. Geïnspireerd door de postmoderne samenleving en zijn opvallende ontsieringen, zijn dit de dagen waarin iemand zoals Betonkust goed gedijt.

Onlangs bracht hij collab EP uit genaamd 'Hotel Breukelen' met de 'Palmbomen II'. Onder het altijd uitstekende Pinkman Records kwamen ze eerder met een samenwerking op het indie label 1080P getiteld 'Centerparcs'. Maar minstens zo spannend zijn de verschillende solo-remixes en projecten van Betonkust die er aan komen!

Terug naar programma