PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Vrijdag 20 juli 2018
21:00 - 21:59
DJ Area

ENNiK

ENNiK werd op slag verliefd op Techno toen hij kennimaakte met het genre in Antwerpen. Hij organiseerde hiervoor alleen maar Drum&Bass/Dubstep feesten maar hij was meteen hooked! Dit was de electronische muziek waar hij al die tijd naar had gezocht en in 2014 startte hij met het draaien ervan.

Zijn stijl was rauw en industrieel in het begin, net zoals de muziek waar hij eerder naar luisterde. Maar over de jaren verfijnde hij zijn skills en werd het meer melodieus met groovy sounds, maar toch met een underground gevoel. Met deze stijl begon hij naar de top te groeien als artiest en deelde hij het podium met Industrializer en Secret Cinema. Hij vertoonde zijn draaikunsten op onder andere DefQon1, Soenda, ADE en Secret Garden in Duitsland.

Naast de vele boekingen, is hij onderdeel geworden van de 50:HERTZ movement met zijn eigen, maandelijkse radioshow op Deep Radio en Diezel FM. ENNiK werd recentelijk event manager van het label Minitech Recordings en gaat evenementen hosten in locaties als John Doe en het legendarische Paradiso.

ENNiK is een nieuwkomer met een hoop ervaring. Eén ding doet hij het best: een menigte ecstatisch krijgen!

Terug naar programma