PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Vrijdag 20 juli 2018
19:15 - 20:00
Young Art Stage

Jagd

Noem het lekker harde indie, georganiseerde punk, of new wave on speed. Wat het ook is dat de Amsterdamse Jagd ten gehore brengt, het is in ieder geval hard en dansbaar. Nummers vol zware, maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. Jagd is in your face! De band bestaat uit zangeres Nanne van der Linden, gitarist Jos Neering, bassist Luuk Meijer en drummer Timo Mes.

"Een bijzondere bak herrie met internationale potentie" aldus de jury van de Amsterdamse Popprijs, die de band eind 2016 in de wacht sleepte! Jagd staat steeds weer met een intense live-act op het podium, dat is wat ze het liefste doen en dat merk je! De band werd in media al omschreven als loeistrak, onontkoombaar, gepassioneerd, entertainend en verrassend, een belofte voor het festival seizoen van 2018!

Op 31 augustus 2017 bracht Jagd de nieuwe single 'Do Something' uit met een videoclip van stop-motion animator Elmer Kaan, die eerder video's maakte voor wereldberoemde band The Prodigy. Jagd speelde tijdens de Popronde van 2017 meer dan dertig optredens en was door 3voor12 en Never Mind the Hype geadopteerd als talent. Na in januari Groningen overgenomen te hebben tijdens Noorderslag volgt in 2018 de rest van Nederland waaronder Beverwijk! 

Terug naar programma