PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Zaterdag 21 juli 2018
22:00 - 23:59
DJ Area

Job Sifre b2b Identified Patient

Zet je schrap voor een knallende b2b set van duistere, electronische upcoming dj's Job Sifre (De School) en Identified Patient (Pinkman)! 

Job Sifre

Hij staat bekend om zijn enthousiaste en easygoing benadering. Job Sifre heeft de reputatie dat hij zorgenloos het publiek los kan laten gaan op zijn muziek, die grenst aan het serieuze en uitdagende met donkere 80's randjes. Hij was de verrassing van ADE vorig jaar en staat dit jaar onder andere op Dekmantel en Lowlands.

Zijn schare trouwe fans volgt hem over de hele wereld, deze cult heeft hij vergaard met hostings op Red Light Radio. Tijdens deze uitzendingen, getiteld 'Antikunst', haalt hij een dystopisch sleepnet door de werelden van New Wave, Electro, Synth-pop, EBM, Industrial, experimentele elektronica en diepe, downtempo Techno. 

Sifre maakte in de herfst van 2017 zijn debuut als producer op 'Insterstellar Funk's' label 'Artificial Dance' met een indrukwekkende EP getiteld Worries. Het is een distillatie van zes tracks met Sifre's brede en gevarieerde invloeden, opnieuw vormgegeven en opnieuw verpakt in zijn eigen kenmerkende stijl. En goed nieuws, we kunnen meer duister en buitenaards materiaal van Sifre verwachten!

Identified Patient

Deze in Amsterdam gevestigde guy maakt een sterke opbloei door een aantal van de mooiste labels van Rotterdam, maar gooit ook hoge ogen voorbij de Nederlandse grenzen met vette, bevestigde releases die het daglicht nog niet hebben gezien.

Pinkman Records (Marsman) staat erom bekend dat het een oor heeft voor de allermooiste geluiden van de toekomst en met genoegen kondigde het label het nieuw gevonden familielid aan met een aantal dikke tracks op de 'Weeshuis Der Verloren Zielen' release.

Naast zijn frisse maar beukende machinewerk heeft Identified Patient zichzelf op de kaart gezet als een zeer energieke dj. Hij draait speciaal geselecteerde nummers uit een breed spectrum, geworteld in Wave, EBM en de donkere kant van techno vermengd met nog niet uitgebrachte pareltjes. Met het talent om steeds weer in volledige synergie met zijn crowd te vallen, heeft deze artiest een anti-statische vibe: niet pleasend maar plagend, de leiding nemend maar samen met het publiek blijvend...

Terug naar programma