PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Vrijdag 20 juli 2018
23:00 - 23:59
DJ Area

Minitech Project

Minitech Project is een ambassadeur van moderne techno, een futurist, gepassioneerd over de kunst van het draaien van elektronische muziek. Hij is stevig gevestigd in de underground scene. Zijn producties hebben hun weerslag gevonden op 's werelds beste Techno-evenementen Awakenings en TimeWarp, en op enkele van de beste Techno-uitzendingen zoals John DIgweed's Transitions, Karotte's Kitchen, Transmissions with Dj Boris en Stefano Noferini club editie.

Hij was oorspronkelijk een pionier in de Indiase undergroundmuziekscene met een carrière van meer dan 15 jaar inclusief een prestigieuze DMC titeloverwinning. Deze veteraan rockt al meer dan 5 jaar maandelijks voor duizenden techno-fans als resident van de wereldberoemde, award-winnende clubnacht van Nederland 'Techno Tuesday Amsterdam'. Hier deeld hij het podium met internationale zwaargewichten en headliners als Mauro Picotto, Tom Hades, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Arjun Vagale, Spartaque, Joran Van Pol en nog veel meer. Zijn unieke hybride live/dj-uitvoeringen en zijn kenmerkende mixstijl van de allernieuwste groovy techno, tech house en minimal, zijn een integraal onderdeel geweest van het vormgeven van de technosound van Amsterdam, één van de meest invloedrijke technosteden ter wereld.

Hij bracht zijn geluid al naar meer dan een dozijn steden over de hele wereld, inclusief het mega Awakenings-podium op VH1 supersonisch festival, en naar de beste locaties van Nederland zoals Whoosah, Sugar Factory, Paradiso,Panama en de Melkweg! Nu zette hij zijn zinnen op zijn eigen label 'Minitech Recordings', waarmee hij streeft naar het promoten van kwaliteits undergroundmuziek en -talent. Het label heeft al enorme successen behaald met grootse evenementen en een wekelijkse radioshow die wereldwijd wordt uitgezonden. What's next? Drie uur lang een area hosten op Young Art Festival met collega dj's ENNiK en Ricardo Carota!

Terug naar programma