PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Vrijdag 20 juli 2018
22:00 - 22:59
DJ Area

Ricardo Carota

Combineer aanstekelijke energie met het vermogen om de meest buitengewone muziek te maken en dit is wat je krijgt: Ricardo Carota!

Net toen je dacht dat het veilig en vredig was in de wereld van 4X4-muziek, kwam deze man op de proppen. Hij startte in 2004 met het produceren van Hip Hop, maar andere genres - die de brandstof voor zijn passie werden - begonnen snel op hem te groeien, zoals knoppen op bomen in de lente. Techno, Tech House en Deep House zijn de zaden van zijn eigen oogst. Het was niet meer dan logisch dat hij zijn muzikale plantage soms moest gaan verlaten om zijn muziek te spelen voor een live publiek. Dit ging van soms naar vaker tot het grootste deel van de tijd...

Dit manusje-van-alles produceert, is dj, radio host en manager (50:Hertz Radio/Minitech Recordings Radio) en wordt A&R voor Airborne BLACK. Geen wonder dat hij niet stil kan zitten. Van het ene festival naar het andere. Denk aan het Amsterdam Dance Event, DefQon1, Indian Summer, Reespekt in Duitsland en the Promised Land. Kleinere locaties, een groot festival, nationaal of internationaal (Melkweg, Cruquiusgilde, RADION, Chicago Social Club, Club XXL, Club Pasha (Bali), Beachside (DE), Club Stalker), het maakt hem niet uit. Ricardo Carota zorgt er altijd voor dat hij het podium met onvoorwaardelijke vastberadenheid rockt. Datzelfde geldt voor zijn flamboyante producties die door de jaren heen wereldwijd zijn uitgebracht!

Het jaar 2017 was het jaar van zijn naamsverandering, de dj stond voorheen bekend als Ricardos Raphie, maar ook de tijd om zich te manifesteren. Hij wilde 'techneuten' en andere dansliefhebbers hem en vooral zijn muziek echt leren kennen, en dat is gelukt. Nu mogen wij hem leren kennen op Young Art Festival!

Terug naar programma