PROGRAMMA 2018


Young Art Festival
20 & 21 juli 2018
Park Westerhout Beverwijk
Meer weten?

Zaterdag 21 juli 2018
14:00 - 15:59
DJ Area

Rocktail Twinz

Rocktail Twinz! We horen je denken: “die zijn potdomme net zo oud als Young Art, denk?” Nou, wellicht nog een tikkie ouder zelfs. Niet dat ze last hebben van ouderdomsverschijnselen, aangezien ze zich aan een strikt hydraterend dieet houden waardoor hun lichamen eigenlijk alleen maar goddelijker worden en hun muzikale enthousiasme grenst aan dat van een kind dat z’n eerste drolletje heeft gedraaid op z’n potje. Maar dat terzijde.

Gezien de naam zou je niet verwachten dat de originele bezetting uit drie personen bestond: B-boy Bas, PumPum Ed en Tony Punaani. Hun voorliefde voor Ska, Rocksteady, Reggae, Dancehall, HipHop, Jungle en danspasjes bracht ze bij elkaar ergens in het begin van dit millennium. Donkey Shot, en later Nozem & de Non, was hun playground. PumPum en Punaani op de platendraaiers en B-boy Bas stond garant voor een altijd verrassende improvisatie rap in z’n moerstaal terwijl Tony dat aanvulde met freestyle toasting (Jamaicaans babbelen in een microfoon). Zelf vonden ze dit hun “golden era”, maar check it out voor jezelf, want na vele jaren als duo staan de Twinz nu weer voltallig op het podium!

Wat je kan verwachten? Geen idee, maar een beter begin van de dag kunnen wij ons niet voorstellen. Kom lekker chillen in de dj-area. Biertje, zonnetje, deuntje...

Terug naar programma