INFO


Hoe oud moet je zijn?

Alle leeftijden zijn welkom op het Young Art Festival, maar kinderen tot 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Alcohol en roken?

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel kan naar er naar je identiteitsbewijs gevraagd worden. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje. Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein.

Roken mag natuurlijk, maar doe je peuk na afloop alsjeblieft in een daarvoor bestemde asbak. Zo houden we het park samen schoon!

Handel van softdrugs is niet toegestaan en ook gebruik van/handel in harddrugs is verboden.

Denk aan je oren!

Denk aan je oren en draag geluidsbescherming. Op het festival zijn oordoppen te koop.

Wat mag er wel en niet mee op het terrein?

Het is verboden om etenswaren, (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, blik, plastic flessen met dop, paraplu’s, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen. Lege halve literflesjes zonder dop zijn wel welkom op het terrein, deze kun je gratis (laten) vullen.

Alleen huis- tuin- en keuken fototoestellen (geen fototoestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflexcamera’s) zijn toegestaan op het gehele terrein. Door bezoekers gemaakte foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Tijdens festival kunnen foto’s/video opnames van festivalbezoekers gemaakt worden welke voor promotionele doeleinden voor het festival worden gebruikt. Selfie-sticks zijn niet toegestaan om hinder en overlast bij ander bezoekers te voorkomen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of enige schade aan bezittingen van bezoekers en/of geleden door bezoekers.

Wat zijn de festivalregels?

Het Young Art Festival is met hart en ziel georganiseerd. Wij vragen alle aanwezigen dan ook om respectvol met andere festivalbezoekers, met kunstenaars en hun kunsten, met onze medewerkers en faciliteiten om te gaan. Daarnaast willen wij je wijzen op onze festivalregels. De organisatie behoudt zich het recht voor om eenieder die deze regels niet in acht neemt de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen. Met eventuele vragen kun je terecht bij het informatie- en muntenverkooppunt, vlakbij de ingang van het festivalterrein.

  • Het is verboden om alcoholhoudende dranken, glaswerk, blik, plasticflessen, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen.
  • Handel van softdrugs is verboden, net als gebruik van en handel in harddrugs.
  • Het is niet toegestaan om op de festivaldagen honden, of elk ander huisdier, mee te nemen op het festivalterrein. Tijdens de op -en afbouw van het festival, is het festivalterrein als ‘bouwterrein’ aangemerkt en is betreden geheel op eigen risico.
  • Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van voorstellingen en optredens zijn geheel voor eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door bezoekers en/of ontstaan aan goederen van bezoekers.
  • De beveiliging behoudt zich het recht om bezoekers bij binnenkomst preventief te fouilleren en voorwerpen die schade kunnen veroorzaken toegang tot het terrein te weigeren.
  • Agressief of discriminerend gedrag wordt niet getolereerd. Bij bewuste overtreding zal de misbruiker aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele schade.
  • Tenslotte verzoeken wij je om bij het verlaten van het festivalterrein rekening te houden met onze buren.