Young Art Festival — 12 & 13 juli 2019 — Beverwijk
Y2019
 AF

Huisregels

Hoe oud moet je zijn?

Alle leeftijden zijn welkom op het Young Art Festival, maar kinderen tot 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Alcohol en roken?

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel kan er naar je identiteitsbewijs gevraagd worden. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje. Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Handel van softdrugs is verboden en gebruik en handel van harddrugs is ook verboden.

Wat mag er wel en niet mee het terrein op?

Het is verboden om etenswaren, (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, blik, plastic flessen met dop, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen.

Alleen huis- tuin- en keuken fototoestellen (geen fototoestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflexcamera’s) zijn toegestaan op het terrein. Door bezoekers gemaakte foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Tijdens festival kunnen foto’s/video opnames van festivalbezoekers gemaakt worden welke voor promotionele doeleinden voor het festival worden gebruikt. Selfiesticks zijn niet toegestaan om hinder en overlast voor andere bezoekers te voorkomen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of enige schade aan bezittingen van bezoekers en/of geleden door bezoekers.

Wat zijn de festivalregels?

Wij vragen alle aanwezigen om respectvol met andere festivalbezoekers, met kunstenaars en hun kunsten, met onze medewerkers en de faciliteiten om te gaan.

Daarnaast willen wij je wijzen op onze festivalregels. De organisatie behoudt zich het recht voor om eenieder die deze regels niet in acht neemt de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen. Met eventuele vragen kun je terecht bij het informatie- en muntenverkooppunt, vlakbij de ingang van het festivalterrein.

  • Het is verboden om alcoholhoudende dranken, glaswerk, blik, plasticflessen, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen.
  • Handel van softdrugs is verboden, net als gebruik en handel van harddrugs.Het is niet toegestaan om op de festivaldagen honden, of elk ander huisdier, mee te nemen op het festivalterrein. Buiten deze dagen om, tijdens de op- en afbouw van het festival, is het natuurlijk wel gewoon mogelijk om met de hond op het terrein te wandelen.
  • Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van voorstellingen en optredens zijn geheel voor eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door bezoekers en/of ontstaan aan goederen van bezoekers.
  • De beveiliging behoudt zich het recht om bezoekers bij binnenkomst preventief te fouilleren en voorwerpen die schade kunnen veroorzaken toegang tot het terrein te weigeren.
  • Agressief of discriminerend gedrag wordt niet getolereerd. Bij bewuste overtreding zal de misbruiker aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele schade.

Tenslotte verzoeken wij je om bij het verlaten van het festivalterrein rekening te houden met onze buren.

n.b. De organisatie behoudt zich het recht om bovenstaande regels op ieder moment te kunnen wijzigen.