skip to Main Content

MEEDOEN

Young Art Festival is waar jonge kunstenaars, creatieve geesten, vrijdenkers en aanstormend talent hun plek kunnen vinden. Voor jongeren vanaf 15 jaar is er in de opbouwweek het programma YAF<playground>, en als je meer ervaring hebt of een goed idee dan mag je altijd bij ons aankloppen. Maar het festival is ook een community van lokale vrijwilligers die gezamenlijk het festival vorm geven en helpen opbouwen. En zonder al deze vrijwilligers zou Young Art Festival niet bestaan.

Zin om deel uit te maken van een fantastische groep mensen en te werken aan het leukste festival van de IJmond? We zijn op zoek naar o.a. barvrijwilligers, stagemanagers, keukentalenten, social media liefhebbers en sterke, helpende handen.

Liever op het podium dan achter de schermen? Alle creatieve denkers, jonge makers, beginnend kunstenaars  en enthousiastelingen met een goed idee kunnen zich aanmelden om kans te maken op een plek op YAF.

Ben je nieuw bij Young Art of weet je nog niet precies wat je wilt? Schrijf je dan vooral in voor YAF<playground>, waar we in ons atelier en op het festivalterrein een zelfgemaakt programma maken op een geheel eigen podium. Of dat nu dans, spoken-word, muziek, performance, fotografie, beeldende kunst of iets totaal anders is…wij hebben jullie er graag bij!