Young Art Festival — 12 & 13 juli 2019 — Beverwijk
Y2019
 AF

Artistiek

YAF Project

Wil jij je eerste werkervaring opdoen binnen een multidisciplinair festival, onder leiding van een professionele Architect of Dans-en Theatermaker?
Lees hier meer

YAF Pitch

Heb jij een goed idee voor een vette dansperformance, installatie, modeshow, theatervoorstelling of iets waar wij nog nooit van hebben gehoord?
Lees hier meer

YAF Project

YAF <constructed>

Bouw onder leiding van een professionele festival-ontwerper mee aan de fameuze DJ area van Young Art Festival: de Heksenkring. In een team werk je samen aan het voorbereiden en neerzetten van het stage design en lichtontwerp.Kom erachter of zagen, schroeven en accu-tollen jouw ding zijn, breid je skills uit en leer de kunst van het ontwerpen met YAF <constructed>!

Helaas zijn de inschrijvingen voor #YAF19 gesloten.

YAF <performance>

Creëer onder leiding van een professionele dans- en theatermaker een festival-performance voor Young Art Festival. Bij YAF <performance> werk je samen met een team aan de performance, kostuums en styling, make-up, uitlichting en andere props om de het festival voor de bezoekers onvergetelijk te maken.

Helaas zijn de inschrijvingen voor #YAF19 gesloten. 

 

YAF Pitch

Bedenk een performance, installatie of iets waar wij nog nooit van hebben gehoord! Tijdens de Pitch zet je in vijf minuten je plan uiteen. Je kan je hiervoor individueel, als duo of collectief aanmelden. Als je project wordt geselecteerd ontvang je een werkbudget en coaching en workshops van professionals uit het kunstveld. Je mag je gebruik maken van de faciliteiten en flexplekken in de Broedmachine om je idee uit te werken en tijdens YAF wordt jouw werk tentoongesteld voor een publiek van ruim 3000 bezoekers!

Helaas zijn de inschrijvingen voor #YAF19 gesloten.